Quiz med om rosévin og vind populær magnum rosé - 100 kr. rabatkode til vin til alle

Jeg fik lige et nyhedsbrev fra Coops VinCooperativet, som jeg lige vil dele med jer her. Der er dels en quiz om rosévin, hvor du kan vinde en populær magnum rosé. Men der var også en 100 kr. rabatkode til vin, der kan bruges af alle.

Quiz med om rosévin og vind

Jeg vil lade Coops sommelier, Nana Wad, præsentere konkurrencen, som hun gør det som intro til deres quiz:
Udvalget og variationen af rosévin er nærmest eksploderet de sidste 10 år. Der findes i dag et bredt udvalg af rosévine i alle farvenuancer og fra alle vinproducerende lande i verden. Men hvor meget ved du om rosévin? Om, hvordan man laver rosévin, om de forskellige druesorter? Test din roséviden her. Vind 3 x 1 flaske Rosé d'Adimant i magnum (150 cl), værdi 239 kroner. Vi trækker 3 vindere af konkurrencen, når den slutter 29. juni.
Quiz og vind Rosé d'Adimant
 

100 kr. rabatkode til vin til alle

rabatkode til vin

Det er jo selvfølgelig ikke alle, der kan vinde konkurrencen om rosé. Men til gengæld var der også oplysninger om en rabatkode, der kan bruges af alle til køb af eksempelvis rosé fra VinCooperativet. Du skal bare putte vin i indkøbskurven på hjemmesiden og så indtaste rabatkoden SOMMERVIN - så bliver der trukket 100 kr. i rabat. Som sædvanlig gælder der nogle få betingelser. Som du kan se, så skal du købe for 500 kr. vin. Rabatkoden kan ikke kombineres med andre rabatkoder, og den gælder kun 1 gang pr. kunde.

Glimrende tilbud på Falasco Ripasso Superiore

Falasco Ripasso Superiore
Og hvad kan man så bruge rabatkoden på vin til? Ja, et godt bud vil for mit vedkommende være VinCooperativets Falasco Ripasso Superiore. Normalprisen v/1 stk. er normalt 114,95 kr., men lige nu kan man få den på tilbud for 59,50 kr. ved køb af mindst 6 flasker. Som de selv skriver, så er det en rigtig, klassisk og potent Ripasso, der vil give mangen en Amarone kamp til stregen. Det er jeg helt enig i! Det er en mørk, fyldig og potent vin med en god portion tanniner, der gør den velegnet til kraftige madretter. Og det er ikke kun mig, der godt kan li' denne vin. Vinavisen har om årgang 2016 ved ca. samme pris den 14. marts 2020 skrevet således:
En saftig og krydret rødvin, der fylder munden med gode oplevelser, som fortsætter ud i eftersmagen. Plask den gerne over i en karaffel et par timer før måltidet. Tilbudsprisen er lidt af et kup.
Så prøv selv lige nu og få 100 kr. i yderligere rabat med rabatkoden SOMMERVIN. Jeg kan ikke se, hvornår denne rabatkode udløber, så det er måske en idé at få bestilt inden længe.

Kommentarer