Rosé Festival St. Bededag og lørdag den 17.-18. maj

Sommeren nærmer sig. Det er måske ikke lige til at se udenfor, hvor temperaturen springer op og ned, og vi skiftevis har sol og regn. Men mon ikke det bare er et spørgsmål om ganske få dage… Det krydser vi finger for. For vi er rosé-tørstige!?!?

Ingen sommer uden rosé

Sådan er der nok flere og flere, der har det også i Kongeriget Danmark. Undertegnede har dog haft det sådan i mange, mange år… Rosé er en fantastisk drik, som måske ikke har fundet nåde blandt mange af de ”store” vinkendere. Men rosé er meget mere end bare en smag, det er også stemning og attitude på flaske. Har du ikke mærket det endnu, så går du glip af noget!

Rosé til mænd og kvinder

Ja, Rosé er pink, men hvorfor skulle vi mænd snydes for denne vidunderlige drik af den grund? Det er både til kvinder og mænd! Og Copenhagen Rosé Festival for alle rosé-elskere. Her kan du smage og opleve en masse forskellige rosévine sammen med ligesindede roséelskere. Det sker på Weber Grill Academy, Dampfærgevej 10 i København.

Adgangen til Copenhagen Rosé Festival koster 260 kr. Det er fredag den 17. og lørdag den 18. maj 2019, hvor der for anden gang er tid til Københavns mest eksklusive rosé festival. Copenhagen Rosé Festival ønsker at udbrede kendskabet til rosé og har samlet en masse dygtige rosé-importører og producenter til at skabe rammerne om en fantastisk Rosé Festival.

Du bliverr introduceret til og præsenteret for roséns verden og historie af sommelieren, Jesper Schmidt. Samtidig laver mesterkokkene skønne retter, der matcher rosé-vinene, og eksperterne og vinimportører fortæller om muligheder for at skabe det perfekte match mellem rosé og vin. Forskellige DJ’s vil under hele arrangement supplere med skøn music.

Helt i roséens ånd er Copenhagen Rosé Festival mere end blot en traditionel vinsmagning. Den helt særlig stemning vil nemlig også være der. En billet inkluderer et velkomstglas, 2 stk. poletter til rosésmagning, kildevand, Officiel festivals plakat af Frohline, mad og kokkeråd, rosévin til festivalspriser og masser af muligheder for at hygge og networke.

Kommentarer