Se en fransk film, der giver dig lyst til et glas Bourgogne

Så lige en fantastisk film, der bare gav mig lyst til at drikke et glas Bourgogne eller to... Her er den officielle beskrivelse fra Kino.dk:

Filmen 'Vores vingård i Bourgogne' handler om den 30-årige Jean, der har skåret alle bånd til sin vin-producerende familie og barndomsbyen Bourgogne.

Jean har tilbragt de sidste 10 år med at rejse rundt i verden og er nu endelig faldet til ro. Status quo ændres dog fuldstændig, da den unge mand kaldes hjem til Frankrig, fordi hans far ligger for døden.

Sommeren er ved at være forbi, og årets druehøst står for døren. Højtiden giver nu Jean og hans søskende mulighed for at revurdere fremtiden for familiens vingård samt blive genforenet i kærligheden til hinanden og passionen for håndværket. 

'Vores vingård i Bourgogne' er instrueret af manden bag Chinese Puzzle, og i rollen som Jérémie ses François Civil, der er kendt fra film som As Above, So Below, Made in France og Frank.

Tematisk minder det vin-begejstrede drama om den anmelderroste Sideways og Russell Crowe-filmen A Good Year, der begge også havde fokus på de menneskelige relationer sat i perspektiv af en god drue.

Kommentarer