Super Bowl fejres med masser af amerikanske kup og gratis levering

I dag, søndag, løber en af verdens største sportsbegivenheder af stablen, Super Bowl 52. Det er amerikansk fodbold, når det er bedst, og Super Bowl skal fejres med super tilbud! Derfor har Philipson Wine lavet en liste med deres mest populære amerikanske vine. Her er tale om "value-for-money"!

Philipson Wine fejrer således Super Bowl med masser af amerikanske kup fra kun 49,95, spar op til 56% gratis leveret ved 24 flasker. Men hvad skal man spise til? Det kommer vi med et bud på i denne video guide:

Super Bowl Menu

I denne videoguide kan du få et lille bud på, hvad du skal spise op til og under Super Bowl:

  

Supervin til Super Bowl

Du skal bruge kuponkoden SUPERBOWL for at få din Super Bowl vin til superpriser og få gratis levering ved 24 flasker amerikansk vin! Eksempler på dette kunne være

2014 Fox Brook Cabernet Sauvignon California 49,95 SPAR 30 kr

2013 Elder Rock Winemaker´s Blend Monterey Scheid Wines 59,95 SPAR 75 kr

2013 Ranch 32 Pinot Noir Monterey Scheid Wines 69,95 SPAR 65 kr
6 stjerner - Finansbureauet "Blød og indsmigrende californisk Pinot Noir med hindbær i næsen og cremet mund med noter af søde kirsebær, kakao og tobak pakket ind i sarte tanniner. Forrygende køb til prisen."

2015 Zinfandel Heritage Collection California Deloach 89,95 SPAR 45 kr

2012 Native Son Estate Blend Napa Valley Kuleto Estate 129,95 SPAR 75 kr
5 stjerner - Magasinet Status "Også denne Native Son er et blend fra Californien, nærmere betegnet det legendariske Napa Valley- område. Panelet fornemmer ganske rigtigt sangiovese i smagen, der er lidt hen ad en brunello, men den bærende drue er cabernet sauvignon. Vinen er en robust kraftbasse med tung frugt og cedertræ, og en solid garvesyre kalder virkelig på, at indholdet iltes godt igennem. En mandevin!"

2015 Pinot Noir Russian River Valley California Deloach 219,95 SPAR 45 kr
Critics Challenge International Wine Competition - 92 point

God Super Bowl til alle!

Kommentarer