Spar 31% på intro-kup hos Jysk Vin

Spar 31% på intro-kup

Jeg har set frem til at præsentere 2015 Côtes du Rhône Villages, Terre d'Argile fra superproducenten Domaine de la Janasse. Det har jeg, fordi Domaine de la Janasse er noget helt specielt. Og fordi Rhône årgang 2015 er blevet rost til skyerne som intet mindre end en sindsygt god årgang. De internationale vinkritikere er i hvert fald imponerede.

Det har fx givet 90-92 points fra Robert Parker's WA med følgende beskrivelse: "... with terrific notes of cassis, crushed flowers, raspberries and licorice, it has medium to full-bodied richness, silky tannin and plenty of length". Det er også blevet til 92 points fra Decanter med denne beskrivelse: "Sweet, salty, floral airs. Buzzy, spiced palate based on vibrant Grenache. Character, energy and length in the glass". Selv er jeg også imponeret.

Intro-tilbud på nyeste årgang

2015 Côtes du Rhône Villages, Terre d'Argile er en absolut storcharmør med finesse, elegance og overdådig bærfrugt. I en begrænset periode fejrer Jysk Vin den nyeste årgang og de flotte anmeldelser med en skarp introduktionspris. Til den ekstraordinært lave intro-pris får du en enestående god vin - propfyldt med frugt, koncentration, fylde og lækker balance. Den er perfekt til efterårets køkken! Intro-prisen gælder kun til og med søndag den 20. august kl. 23.59.

Du kan få en flaske til 169 kr., mens pris pr. flaske ved køb af 6 flasker er på blot 129 kr. Lige nu kan du få introkuppet til 115 kr. pr. flaske ved køb af 12 flasker, og det er med gratis fragt!

Se tilbud og spar 31% lige her

​OBS - Jysk Vin giver dig 75 kr. i velkomstbonus på din første online ordre. Brug din velkomstbonus allerede i dag!

Gå på jagt i vores bestsellere

Mangler du inspiration til dit næste vinkøb? Jysk Vin har samlet en oversigt over de mest populære vine på deres hjemmeside netop nu - røde, hvide, rosé og bobler. Så dyk ned - der er noget for enhver smag.

Se deres bestsellere netop nu

Deltag og vind

Som modtager af Jysk Vins nyhedsbrev deltager du automatisk i deres løbende konkurrencer om diverse vinpræmier. For tiden udlodder de deres augustkasse med seks spændende nyheder. Den heldige vinder findes i starten af september måned og offentliggøres umiddelbart efterfølgende i deres nyhedsbrev, på Facebook og på deres hjemmeside.

Kommentarer